50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță "Ciupercărie la Cheie, Stăpânește Metodele de Cultivarea Ciupercilor și Arta de a Vinde la Prețuri cât mai Mari”:

Ghidul este disponibil la prețul redus de 149 lei 99 lei, doar astăzi 20 mai 2024

*Se adaugă 18 lei taxa de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să accesezi între 50.000 euro - 200.000 euro, fonduri europene nerambursabile pentru construirea sau dezvoltarea propriei ciupercării. Sfaturile și informațiile din ghid sunt bine centralizate, te fac să înțelegi imediat tehnicile de cultivare, ambalare și distribuție a ciupercilor, dar și mecanismul de alocarea a finanțărilor nerambursabile prin Programele Europene. Beneficiile aduse de acest ghid sunt pe viață!

Achiziționezi ghidul fără nici un risc din partea ta! Timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest ghid!

Coordonator echipă de autori,
ing. agronom. Banu Augustin
Sibiu 20 mai 2024

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri europene pentru cultivarea ciupercilor

Procurare miceliu și compost

Construcția și utilarea ciupercărie

Tehnici de cultivare, secretele unei producții bogate

Ambalare, vanzare, piața de desfacere

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în cultivarea ciupercilor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supradimensionate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Ciupercărie la Cheie, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu ciuperci, finanțată din fonduri europene sau propriul buzunar.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți singuri. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu au nici un interes, și nu de puține ori s-a întâmplă ca firmele de consultanță să nu depună proiecte pentru care au luat avans." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei ciupercării profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanți, în caz că apelezi la o firma pentru accesarea unei finanțări europene." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

Ghidul Ciupercărie la Cheie îți oferă consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale ciupercării.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii poate crește producția, și care sunt pașii să îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, implementare, deconturi, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primei recolte.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori