50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță „Ciupercărie la Cheie”, plus Cărțile Bonus Oferite Astăzi:

Toate acestea la prețul de doar 99 lei (carte tipărită Ciupercărie la Cheie  + carte electronică Fondurile Europene 2021-2027 + Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi:

*La prețul afișat mai sus, se adaugă 15 lei taxa de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să accesezi între 50.000 euro - 200.000 euro, fonduri europene nerambursabile pentru construirea sau dezvoltarea propriei ciupercării. Sfaturile și informațiile din ghid sunt bine centralizate, te fac să înțelegi imediat tehnicile de cultivare, ambalare și distribuție a ciupercilor, dar și mecanismul de alocarea a finanțărilor nerambursabile prin Programele Europene. Beneficiile aduse de acest ghid sunt pe viață!

Achiziționezi ghidul fără nici un risc din partea ta! Timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest ghid!

Coordonator echipă de autori,
ing. agronom. Banu Augustin
Sibiu 13 septembrie 2021

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Ghidul vine atât în format tipărit, cât și electronic putând fi citit de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Ghidul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare.

Completează formularul de mai sus și comandă un exemplar!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri europene pentru cultivarea ciupercilor

Procurarea materiei prime și a miceliului

Construcția și utilarea crescătoriei de ciuperci

Tehnici de cultivare, secretele unei producții bogate

Ambalare, vanzare, piața de desfacere

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în cultivarea ciupercilor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supradimensionate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Ciupercărie la Cheie, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu ciuperci, finanțată din fonduri europene sau propriul buzunar.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți singuri. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună până ajung să fie aprobate." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei ciupercării profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

Ghidul Ciupercărie la Cheie îți oferă consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale ciupercării.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil,  în funcție de ce criterii poate crește producția, și care sunt pașii să îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, implementare, deconturi, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primei recolte.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Ciupercărie la Cheie!