Vrei să cunoști principalele Piețe de Desfacere pentru Comercializarea Ciupercilor și să construiești o Ciupercărie Profitabilă pentru tine și familia ta?

Vrei consultanță pentru afacerea ta cu Ciuperci?

Iată care sunt principalele Pieţe de Desfacere pentru Ciuperci, şi Cum să-ți Construiești Propria Ciupercărie din Fonduri Europene Nerambursabile în 7 Pași Simpli, Obținând astfel un Profit de aprox. 8850 lei/lună.

Află în plus cum propria ta Afacere cu Ciuperci, amenajată pe 3 nivele în 100 mp, poate produce 50-65 kg ciuperci/mp/an, care vândute la 7-9 lei/kg îți generează un profit anual de 5 cifre… în euro

COMANDĂ UN EXEMPLAR
50% Complet

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Află paşii de urmat, actele şi condiţiile necesare să produci și să vinzi ciuperci champignon în magazine alimentare, piețe, supermarketuri, restaurante şi chiar la export. Totul fără pile, transparent şi la preturi corecte pentru producători…

Acest articol îți prezintă:

 • Cultivarea ciupercilor necesită investiție mică, are piață de desfacere internă în continuă dezvoltare, și piață de export cu potențial uriaș…
 • Nu ai bani de investit, nici spațiu prea mare? Afacerea necesită spații de creștere mici (se poate începe în beci, subsol, demisol, cladire dezafectată).
 • Află care sunt cheltuielile cu construcția și echiparea ciupercăriei, dar și cu procurarea miceliului și a compostului!
 • ÎNCASĂRILE apar repede, un ciclu de cultură durează doar 80 de zile. Mai ai 2-3 săptămâni în care distribui ciupercile.
 • Afla cum să atragi consumatorii individuali, firmele de alimentație publică (restaurante, magazine, pensiuni, hoteluri și piete agro-alimentare) si chiar firme care exportă ciuperci.
 • Afacerea nu implică multe resurse umane (un om se poate ocupa de toata afacerea în primele luni).
 • Ciupercile sunt ușor de transportat și spre deosebire de celelalte afaceri agricole, produci pe tot parcursul anului și ai mereu flux de numerar
 • Demarearea unei afaceri cu ciuperci se face din fonduri europene nerambursabile!

Din acest articol descoperi totul despre cultivarea ciupercilor și cum să dezvolți o rețea de desfacere în magazine locale, să ambalezi ciupercile în borcane sau conserve, transformând această activitate într-o afacere încă din primul an!

Cultivarea ciupercilor este printre puținele afaceri din Romania care a trecut testul timpului. Primele culturi au apărut în 1973 la I.S. Arad și la ferma Mogoșoaia, iar după 1990 s-au apucat de afaceri cu ciuperci și micii antreprenori.

În plus, consumul de ciuperci se dublează de la an la an. Cererea de ciuperci este în creștere de la an la an, spune Puiu Ilisei, Antreprenor din sudul țării care produce 1 tonă de ciuperci/zi.

,,Eu produc ciuperci cam de 2 ani și jumătate - 3 ani și an de an cererea de ciuperci este în creștere. Eu acum produc undeva la o tonă de ciuperci pe zi și dacă aș avea undeva la 10 tone aș putea să le vând.

Și cererea de ciupercă românească este în creștere, pentru că produsele obținute în România au alt gust, altă calitate și consumatorul român a început să aprecieze asta și să le ceară. Cred eu că în următorii ani cerera de ciuperci românești va fi într-o continuă creștere. Din ce văd se dublează de la an la an'', a mai adăugat Puiu Ilisei.

PIAȚA DE DESFACEREA ROMÂNESCĂ are nevoie de cantități mari de ciuperci din producție autohtonă, fiindcă majoritatea magazinelor preferă să cumpere de la cultivatorii români, costurile de achiziție sunt mai mici, calitate mai bună, posibilitatea de a cumpăra puțin și des, înlăturând astfel costurile cu transportul, depozitarea, samd.

Referitor la miceliu și compost în Romania le găsești de o calitate deosebită și ieftine, în comparație cu celelalte țări din UE, lucru care te avantajează dacă exporți! În plus, statul român acordă și el un sprijin financiar de 800 lei/tona de ciuperci vândută.

Cultivarea ciupercilor reprezintă o afacere profitabilă cu investiție inițială mică. Mai mult, acest tip de afacere este la început, nu există producători mari, deci acum este loc pentru oricine dorește să facă bani din ciuperci, și cine începe acum poate ajunge ușor la clienți!

Îți arătăm pas cu pas ce să faci începând cu înființarea SRL-ului și până la comercializarea ciupercilor.

Dacă lași timpul să treacă s-ar putea să fie extrem de greu să mai intri pe piață, așa că hai să începem cu planul de afaceri.

Cultivarea ciupercilor reprezintă o afacere profitabilă cu investiție inițială mică. Mai mult, acest tip de afacere este la început, nu există producători mari, deci acum este loc pentru oricine dorește să facă bani din ciuperci, și cine începe acum poate ajunge ușor la clienți!

Îți arătăm pas cu pas ce să faci începând cu înființarea SRL-ului și până la comercializarea ciupercilor.

Dacă lași timpul să treacă s-ar putea să fie extrem de greu să mai intri pe piață, așa că hai să începem cu planul de afaceri.

Planul de afacere pentru o plantație de ciuperci de 200 mp

1. Investiția inițială

Primul pas pentru o asemenea afacere este construirea unei hale care se întinde pe 200 mp.

Cel mai bun material recomandat ar fi panourile sandwich care realizează o bună izolație termică și hidrică. Halele sunt însoțite de camere anexe necesare ca vestiar pentru angajați, de ambalare ciuperci, spațiu tehnic, depozit frigorific pentru ciuperci, depozit de alte materiale. Fiecare hală sau celulă de cultură este prevazută cu instalații pentru microclimat.

Costurile pentru construirea halelei sunt cuprinse între 60.000 și 90.000 de euro, și pot fi făcute din fonduri europene.

2. Cheltuieli anuale

"În cazul ciupercăriei, materia primă, compostul, vine gata preparat, pasteurizat, însămânțat cu miceliu și ambalat în saci de 15 sau 18 kg, în blocuri sau baloți de 18-23 kg", ne-a comunicat Ioan Buju, inginer agronom și tehnolog din Baia Mare.

"Un TIR adus din Ungaria costă între 800 și 1.000 euro sau mai mult în funcție de amplasarea geografică a ciupercăriei. Din Olanda un TIR costa numai transportul inca 1.000 euro in plus fata de costul compostului. Compostul costă intre 110-160 euro/tonă în funcție de fază", a completat Ioan Buju.

Compostul poate fi în trei faze: faza 1, compostul este cel mai ieftin 110 euro/t și ciupercile se recoltează dupa 38 zile.

În faza 2, compostul costa 128 euro/t și ciupercile se recoltează după 30 zile.

Compost faza 3, costa în jur de 150 euro/t și ciupercile se recoltează dupa 24 zile.

La prețul compostului se adaugă cel al transportului - 900 euro - 1600 euro din Ungaria.

Observație: Numai la compostul de faza 3 se produc cinci cicluri de cultură pe an, la celelalte se produc patru. Compostul de faza 3 este cel mai avansat, este și total incubat/ adică miceliu este împânzit în substrat.

Costuri compost 20 tone/hală/ciclu X 5 cicluri = 100 tone de compost pe an.

Costuri anuale totale compost: 100 tone x 110 euro tonă = 11.000 de euro + transportul (22 tone într-un tir) = 12.600 de euro

La acestea se adaugă și costul pesticidelor, estimate la 500 lei/an (100 euro).

Costurile legate de întreținerea halei.

"Costurile cu electricitatea sunt mai ridicate vara pentru a răci hala și mai scazute iarna", a specificat Ioan Buju.

În plus, sunt și costurile cu turba care ajung la 100 de lei/tona. Sunt necesare 5 tone/ciclu, deci costul total este de 500 de lei (100 euro)/ ciclu, la 5 clicluri avem 500 euro.

Costuri anuale totale: 13.200 de euro (fără utilități și costuri mentenanță hală).

3. Venituri estimate

Producția estimată este de 350 de kg de ciuperci pe tonă de compost. Practic, într-un singur ciclu de cultură, la nivelul întregii culturi se va obține o producție de 7 tone de ciuperci. Pe parcursul unui an există cinci cicluri de producție, în cazul culturii de ciuperci, iar cel mai important este primul.

Randament preconizat: 35%/350 kg ciuperci
350 x 20 tone = 7 tone
7 tone x 5 cicluri /an = 35 tone ciup./an

Pretul per kilogramul de ciuperci este de 7-8 lei vara, iar iarna ajunge și la 9 lei/kg.

Venituri anuale estimate: 35 tone ciuperci pe an x 7 lei/kg = 245.000 lei (49.000 euro)

Bilanț de rentabilitate
Investiție inițială: 90.000 de euro
Costuri anuale: 13.200 de euro (fără utilități și mentenanță hală)
Venituri anuale: 49.000 de euro

Toate sumele prezentate mai sus sunt furnizate de Varga Attila, unul dintre primii clienți care au comandat ghidul Ciupercărie la Cheie și a implementat tot ce i-am sugerat!

Descoperă Adevărul despre Cultivarea Ciupercilor!

Afacerea ta cu ciuperci implică costuri de producție scăzute și randament superior altor afaceri, dar pentru asta trebuie să știi exact ce ai de făcut. În acest sens ți-am pregătit un ghid care îți explică pas cu pas cum să cultivi corect ciuperci, cum alegi compostul pentru o producție mare, dar și cum comercializezi ciupercile pe pietele de desfacere din Romania, Ungaria, Italia și Germania.

 

Din acest ghid afli informații precum:

 • Care este investiția într-o ciupercărie?
 • Ce acte, avize și autorizații am nevoie pentru a dezvolta o afacere cu ciuperci?
 • Rentabilitatea afacerii? Afli fiecare investiție de la construcția unei hale noi la amenajarea unui beci/subsol/cladire dezafectată... de la costurile cu miceliul si compost la transport și distribuție.
 • Cum amenajezi spațiul de cultivare și care sunt secretele esențiale pentru a avea o recoltă sporită, vezi în ghid la paginile 35 și 36.
 • De ce să cultiv ciuperci și nu altceva?
 • Cum accesezi fondurile europene pentru o linie de ambalare a ciupercilor în caserole, conserve, borcane etc… descoperă pașii întocmirii și depunerii proiectului din ghidul Fondurile Europene 2022-2027
 • Secretele cultivării și alegerii compostului, folosite de cultivatorii de elită care rezistă cu brio pe piață de peste 20 de ani
 • Află modul de preparare și cum se face compostul, care sunt condițiile de temperatură, și cum se recoltează, sortează și ambalează.
 • Descopera secretele privind cultivarea în sticle, saci din plastic, lăzi din PVC sau rafturi, pentru a obține o producție cât mai mare.
 • Metodele de cultură, și cum recoltezi și sortezi ciupercile.
 • Valorificarea ciupercilor începe după 80-100 zile când se încheie primul ciclu de producție (media fiind de 20-25 kg/mp/ciclu, la o suprafață de 100 mp cultivată pe 3 suprafete suprapuse, rezultă aprox. 6750 kg ciuperci/ciclu.
 • Cunoști detaliile despre comercialarea ciupercilor în supermarketuri, magazine și piețe agro-alimentare. Încheierea de contracte, exportul și abordarea de piețe noi de desfacere, toate din ghidul Cultivarea Ciupercilor la Cheie (vezi ultimul capitol).

Află raspunsurile la întrebările tale răsfoind ghidul “Ciupercarie la Cheie”.

Ai vazut ce presupune în linii mari o afacere cu ciuperci… și probabil te întrebi ce faci cu ciupercile obținute?

Pasul 1 Piata Desfacere Ciuperci! Unde?

Primul pas în orice afacere agricolă este să identifici piața de desfacere din zona/regiunea ta, ce cantități poți vinde și la ce preț, astfel știi cum să îți dimensionezi afacerea și ce ai de făcut mai departe:

Unde găsești Piață de Desfacere pentru ciuperci?

În ghidul Ciupercărie la Cheie am identificat principalele piețe de desfacere pe care poți vinde inclusiv ca și producător de mici dimensiuni:

 • Piețe agro-alimentare
 • Magazine alimentare
 • Lanțurile de supermarketuri
 • Restaurante, Fast-food-uri, Pizzerii
 • Fabricile de conserve
 • Pensiuni și Hoteluri
 • Export în țările Uniunii Europene

Prezentăm fiecare piață în parte, punctând plusuri și minusuri, aflând care sunt procedurile pentru a intra pe acele piețe de desfacere și ce condiții trebuiesc îndeplinite.

Pasul 2 Cum te pregătești pentru această afacere?

Este Afacerea cu Ciuperci potrivită pentru Tine?

Nu vrem să-ți vindem un pachet de cărți, vrem să te ajutăm să dezvolți o afacere profitabilă pentru tine și familia ta!

În primul rând, din experiență îți spun că trebuie să alergi și să muncești foarte mult, mai ales în primele luni! Dacă în paralel ai și serviciu este bine să mai iei pe cineva care să te ajute când nu poți fi acolo!

În al doilea rând, ca să nu arunci banii pe fereastră trebuie să te documentezi foarte bine, ca să nu repeți greșelile altora, ci să mergi direct pe calea corectă, alegând materie primă de calitate (vezi ce înseamnă calitate), amenajând corect spațiul de cultivare, s.a.m.d.

În al treilea rând, îți trebuie una dintre formele juridice de mai jos:

 • PFA sau Inteprinderile individuale
 • SRL
 • Societate agricola sau asociație de producători
 • Certificat de producător de la primărie

Primele luni sunt esențiale, mai ales că afacerea trebuie să funcționeze din prima, nu avem nici bani, nici timp de risipit!

Afacerea se poate dezvolta imediat și va implica angajați, ambalare, distribuție, contabilitate, trebuie să fi acolo, pregătit pentru aceste lucruri!

Pasul 3 Demararea investiției din Fonduri Europene Nerambursabile

Am adunat toate actele, formularele și cererile de care ai nevoie pentru a începe afacerea și pentru a depunde dosarul de Finanțare Europeană pentru Ciupercărie! Toate le găsești prezentate între paginile 76-81 ale ghidului „Ciupercărie la Cheie” și astfel:

 • Simplificăm birocrația – explicăm documentația necesară, descoperi documentele, formularele, cererile și anexele necesare obținerii finanțării și demarării afacerii, afli unde le depui, ce termene ai, s.a.m.d.
 • Nu mai trebuie să alergi de la o instituție la alta, vei știi exact cui să te adresezi pentru a începe afacerea cu ciuperci accesând fonduri nerambursabile (aflii cum din ghidul Fondurile Europene 2022-2027)
 • Îți dezvăluim actele de care ai nevoie pentru a depune proiectul în vederea obținerii unei finanțări de la Uniunea Europeana, începând cu completarea cererii și până la depunerea proiectului (vezi ghidul Fondurile Europene 2022-2027)

Pasul 4 Întocmirea Planului de Afaceri cu Ciuperci

Îți dezvăluim planul de afaceri al unei ferme cu 4 contracte încheiate cu magazine, la care distribuie săptămânal 200 kg ciuperci/magazin.

Asta înseamnă 1.600 kg săptămânal, 6.400 kg/lună, 76.800 kg/an înmulțim cu 6 lei/kg, înseamnă încasări de 460.800 lei/an

Cheltuielile cu întreținerea fermei se ridică la 24.000 lei/an, cumpărarea materiilor prime 15000 lei/an, iar salariile a 4 lucrători, 1 contabil, 1 tehnolog, 1 șofer cu tot cu contribuțiile la stat duc la 198.995 lei/an.

Asta înseamnă cheltuieli totale de 237.995 lei/an

Profitul anual este de 237.534 lei.

Iată cum faci un Plan de Afaceri Corect și Realist pentru dosarul de finantare europeană!

Conceperea planului de afaceri este un pas foarte important și cu cât este mai bine gândit cu atât mai puține obstacole și probleme vei avea!

Foarte important la planul de afaceri este cum completezi studiul de fezabilitate… Mulți nu știu că studiul de fezabilitate de obicei face diferența între proiectele care obțin finanțare și cele respinse, de aceea ți-am pregatit un capitol întreg doar despre acest aspect. De asemenea, fii foarte atent cu criteriile de selecție, relevanță și maturitate ale proiectului.

Descoperi cum trebuie scris și ce să conțină un plan de afaceri european pentru ciupercarie din cartea “Ciupercarie la Cheie”.

Mai gasesti și analiza economico-financiară, grafice și tabele care nu trebuie să lipsească din nici un plan de afaceri! Vei afla:

 

 • Ce să conțină planul tău de afaceri cu ciuperci pentru a atrage posibile fonduri europene cât mai mari?
 • De unde să începi planul de afaceri. La pag. 50 din ghidul Ciupercărie la Cheie descoperi primul pas, indiferent de domeniul în care desfășori afacerea ta
 • Care sunt cele 5 condiții ale unui plan de afaceri cu ciuperci ca proiectul tău să poată fi acceptat și care sunt singurele 3 greșeli pentru care dosarul ar putea fi refuzat…
 • Descoperă care sunt particularitățile unui plan de afaceri, care aduc punctaj cât mai mare proiectului tău.

Lista completă cu toți pașii și condițiile de indeplinit de un plan de afaceri sunt descrise în ghidul „Ciupercărie la Cheie”, click aici și află cum arată o ciupercie europeană

Comandă-ți ghidul de consultanță Ciupercărie la Cheieși obține finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta

Din zece ciuperci vândute în România, una singura este autohtonă, iar nouă sunt importate. Această informație i-a dat unui inteprinzator din Țibucani, județul Neamț, ideea de aș construi propria ciupercărie.

Pentru a porni afacerea a avut însă nevoie de bani, iar fondurile europene s-au dovedit a fi cea mai bună sursă de finantare.

Cu 4-5 recolte pe an în fiecare din cele 3 hale, proprietarul obtine 130 de tone de ciuperci anual. Deja vorbim despre o adevarata afacere.

Investiția a fost de 350.000 de euro, din care 80% au fost din fonduri europene.

Încasările are incasari anuale de aprox. 385.000 de euro.

Sursa: Stirile ProTv

Iată cum Demarezi Propria Afacere cu Ciuperci (7 etape):

 • Afli ce presupune cultivarea și valorificarea ciupercilor în magazine, supermarketuri și piețe agro-alimentare, ce avize, acte, cât spațiu și ce timp necesită afacerea, plus multe alte detalii (vezi primele 3 capitole din ghiudul “Ciupercărie la Cheie”)
 • Acte, adeverințe, cereri și avize de care ai nevoie, le aranjezi în dosare și le depui pentru autorizații după indicațiile noastre. Nu sunt costisitoare, și nu trebuie să te plimbi de colo colo.
 • Parcurgi pașii necesari depunerii dosarului pentru finanțare europeană
 • Proiectul pentru fonduri europene – Completează planul de afaceri… Planul de Afaceri face de obicei diferența între proiectele care obțin finanțare și celelalte, ți-am pregatit un capitol înterg doar despre acest aspect.
 • Revizuire – corectează proiectul înainte de a-l depune… Ți-am pregătit o listă cu punctele pe care comisia vrea să le atingi în proiectul tău.
 • Depunerea dosarului
 • Amenajarea spațiului, achiziția materiei prime, furaj, miceliu, s.a.m.d. (lista completă o găsești în ghidul “Ciupercărie la Cheie”).
 • Urmează să închei contracte cu magazinele pentru distribuirea de ciuperci și cu firmele de distribuție pentru export (vezi cum din ghidul Ciupercărie la Cheie).

Recoltare în ciupercăria familiei Stamate, printre primii cititori ai ghidului Ciupercărie la Cheie 

Află ce spun ceilalți despre acest ghid și ce legatură are ghidul nostru cu Polonia?

Polonia este unul din cei mai mari producători de ciuperci și a reușit până acum să absoarbă peste 85% din Fondurile Europene care îi sunt alocate, în timp ce noi ne situăm sub 50%.

Acesta este motivul pentru care autorii ghidului “Ciupercărie la Cheie” au prelut de la polonezi metodele de cultivare a ciupercilor, organizarea fermei, comercializarea produselor și tehnicile de accesare a fondurilor europene și le-au adaptat la legile românești, astfel ca tu să descoperi:

 

 • Cum să obții un randament mare la producție? (temperatură? umiditate? lumină? ventilație?)
 • Cum organizezi culturile în saci, lăzi, sticle în funcție de anotimpul rece-cald, pentru un randament mare chiar și iarna?
 • Descoperă singurele două condiții ca ciupercile să nu se îmbolnăvească
 • Cum să amenajezi micro-ferma ca să-ți ușurezi considerabil munca?
 • Ce să conțină compostul? Rețete și mod de preparare compost
 • Singurele condiții pentru a îndeplini normele impuse de legislația națională și europeană
 • De ce să ții cont atunci când cumperi compostul? Ca să nu începi cu stângul
 • Care este suprafața recomandată să începi? După câte luni poți mări cultura?
 • Valorificarea ciupercilor, care sunt principalele piețe de desfacere?
 • Comercializarea ciupercilor pe piața autohtonă și la export

Plus multe altele…

Cu o bogată experiență în accesarea fondurilor europene în România și vaste cunoștințe agricole, autorii au sintetizat peste 30 de ani de experiență. Ghidul conține informații practice, ușor de înțeles, și de ultimă oră. Iată ce spun cei ce l-au parcurs deja:

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță "Ciupercărie la Cheie"

Luminița Gheorghiță

Cu informațiile din ghidul dvs am reușit să-mi construiesc propria crescătorie de ciuperci, cu o producție de aprox. 500 kg pe săptămână. A fost greu să găsesc piață de desfacere, dar ghidul dvs a fost ca luminița de la capătul tunelului, indrumandu-ma spre construirea unei afaceri stabile, unde vanzarea ciupercilor are loc catre multe tipuri de clienti oferindu-ne stabilitate și constanța in comenzi. Vă mulțumesc!

Luminița Gheorghiță
Floresti
Stefanescu Florian

Am reușit singur să obțin fonduri nerambursabile pentru o ciupercărie în satul natal, mi-am înființat un SRL-D cu cod CAEN 0113 și m-am apucat de treabă. Ghidul dvs, încăpățânarea mea și multă muncă m-au ajutat să pun pe picioare acest proiect. Recomand tuturor să înceapă o astfel de afacere doar dacă se pot dedica ei în primii ani de activitate!

Stefanescu Florian
Bacau

Disclaimer: Rezultatele diferă de la o afacere la alta. Producția și implicit profitul sunt influențate de mai mulți factori precum condiții de producție, materie prima, calitate compost, piață desfacere, implicare antreprenor, ș.a.m.d. 

Începe afacerea ta astăzi – 5 octombrie 2022 – pentru prețul unui tricou!

Imaginează-ți peste un an că ai propria ciupercărie sau o să te afli tot în căutarea unei soluții ca și în prezent? Totul depinde doar de decizia pe care o iei astăzi!

Poți alege să nu faci nimic, poți căuta tot ce ai nevoie la dosarul de finanțare europeană și pentru demararea afacerii… sau răsfoiești direct ghidul de consultanță „Ciupercarie la cheie” care îți dezvăluie instantaneu pașii pe care îi ai de făcut!

Comandă ghidul de consultanță Ciupercarie la cheie şi primeşti:

 • Ghid de consultanță cu care înveţi să pornesti propria afacere cu ciuperci
 • Peste 200 de pagini de consultanță pentru a cunoaște toate detaliile unei afaceri stabile
 • Zeci de liste cu sfaturi, acte necesare, piețe de desfacere, distribuitori, etc...
 • Pașii necesari construirii afacerii, de la prima cerere completată până la semnarea contractelor de distributie si chiar export

Și asta nu e tot: Primești GRATUIT Ghidul Fondurile Europene 2022-2027, doar dacă comanzi astăzi 5 octombrie 2022

Inclus in pachet: Ghidul Fondurile Europene 2022-2027

 • Ghid de consultanță specializat pe accesarea fondurilor europene în perioada 2022-2027
 • 200 pagini de consultanță specializată pentru ferme, livezi, plantații, turism agricol, păstrăvării, si alte afaceri eligibile
 • Zeci de sfaturi despre cheltuieli eligibile, plăți, cofinantare, etc
 • Măsurile de sprijinire a antreprenorilor - de la investiții în active fizice și dezvoltare afacere, la înființarea de grupuri și organizații de producători

* Acest supliment se vinde separat cu 129 lei, doar astazi 5 octombrie 2022 este inclus ca supliment gratuit în pachetul de consultantă Ciupercarie la Cheie.

Comandă astăzi – 5 octombrie 2022 – în limita a 1000 24 exemplare, ghidul de consultanță Ciupercărie la Cheie și primeşti în plus ghidul Fondurile Europene 2022 - 2027! Toate la prețul de 129 lei.

Dacă vezi acest mesaj, înseamnă că primești ghidul Fondurile Europene 2022-2027 oferit gratuit astăzi.

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta încă un an ca să începi propria afacere
cu ciuperci. ACUM poți începe cu fonduri europene și încă este loc de producători noi!

Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță „Ciupercărie la Cheie”, plus ghidul Bonus Oferit Astăzi:

Toate acestea la prețul de doar 129 lei (ghidul Ciupercărie la Cheie + ghidul Fondurile Europene 2022-2027) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să construiești propria ta ciupercărie. Sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de funcționare a unei ciupercării, cum obții fonduri europene sau cum găsești piață de desfacere într-o lume a supermarketurilor. Beneficiile aduse de acest ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă indiferent de motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna valoarea acestui curs!

Ciupercărie la cheie pentru prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid de consultanță, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…

În plus exista șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, acestea să nu te ajute și cu implementarea lui!

Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese de prânz în oraș, doar 129 lei. Pentru acești bani economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul construirii afacerii tale cu ciuperci!

 

money back logo

GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER:

Eforturile întregii echipe Afacere-Ciupercarie.ro fac să ajungă la tine informații cernute, usor aplicabile, ce aduc rezultate eficiente. Însă nu îți putem garanta obținerea anumitor rezultate sau reușita într-o afacere cu ciuperci, rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de mulți factori precum disponibilitatea acesteia, cunoștințe, regiune geografică, piață desfacere, climă, ș.a.m.d.

De aceea timp de 365 de zile de la achizitia ghidului Ciupercărie la Cheie, îți oferim garanția calității informatților din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura așteptărilor tale, sau pentru orice alt motiv îți dorești banii înapoi, contactatează-ne telefonic sau pe email și în 1-2 zile lucrătoare îți vom restitui investiția. Avem deja peste 560 de clienți mulțumiți și încrederea că te putem ajuta și pe tine!

P.S. – Se estimează că în următorii 3 ani, cererea totală de ciuperci va fi satisfăcuta din producția autohtonă de la 30-35% cât este în prezent, spre 65%, practic o dublare. Dacă nu reușești în următorii doi ani să-ți începi propria afacere cu ciuperci s-ar putea mai tarziu sa fie mult mai greu!

P.P.S. Nu este vina ta că n-ai deja propria fermă, fiindcă până acum nu s-a putut din cauza normelor drastice și a birocrației! Dar schimbările aduse începând cu acest an permit oricărui om obișnuit să obțină avizele și autorizațiile de care are nevoie! Ghidul „Ciupercărie la Cheie” îți arată exact ce să faci: comandă ghidul > construiește ferma > valorifică produsele finite > demarează afacerea cu ciuperci și bucură-te de ea împreună cu familia ta!

Află totu despre cultivarea și comercializarea ciupercilor din ghidul Ciupercărie la Cheie

P.P.S. Această ofertă este disponibilă în limita a 1000 bucăți, și include ghidul despre accesarea fondurilor europene oferit ca bonus astăzi. Pachete disponibile 1000 24 exemplare.

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță "Ciupercărie la Cheie"